Het bekeravontuur is voor FC Den Bosch voorbij. In De Vliert ging de Bossche ploeg strijdend ten onder tegen Heracles Almelo. Na 90 minuten stond er een 1-2  eindstand op het scorebord. 

FC Den Bosch ging de wedstrijd goed van start. Na ruim vijf minuten kwam de eerste kans voor Sappinen. Na aangeven van Verbeek kon hij de bal goed inkoppen, maar de inzet werd gestopt door doelman Michael Brouwer. Een paar minuten later was de Bossche ploeg wel trefzeker. Een hoekschop werd goed ingeschoten door Stefan Velkov en zette daarmee FC Den Bosch op een 1-0 voorsprong. De voorsprong kon helaas niet lang worden vastgehouden. Binnen een minuut was het Vincent Vermeij die Heracles Almelo op gelijke hoogte bracht. FC Den Bosch speelde desondanks een goede eerste helft en liet zich met meerdere kansen zien. De ruststand bleef echter steken op 1-1.

De tweede helft was een kleine tien minuten aan de gang toen Heracles de wedstrijd naar zich toe trok. Een voorzet van Droste kon wederom worden ingekopt door Vermeij. Hiermee bracht hij de ploeg uit Almelo op voorsprong, 1-2. Een extra reden voor FC Den Bosch om een tandje bij te zetten. Er werd goed gevoetbald en er werden veel kansen gecreëerd, maar tot doelpunten kwam het helaas niet. De Bossche ploeg heeft goed gestreden, maar staat aan het einde van de rit met lege handen en is uitgeschakeld in het TOTO KNVB Bekertoernooi.

FC Den Bosch bedankt de supporters voor hun komst en hoopt iedereen weer te mogen begroeten aanstaande vrijdag bij het duel met Jong AZ in De Vliert.

Fotografie: Proshots en Henk van Esch