NEW HEROES
Wij zijn New Heroes. Ons doel is om leren voor iedereen bereikbaar te maken, waar ook ter wereld. Op Netflix-achtige wijze bieden wij meer dan 70 online soft skill en leiderschapstrainingen aan. Voor particulieren én bedrijven. Van leiderschap tot communicatie en van assertiviteit tot stressvrij leven. Maar liefst tientallen vakexperts werken met volle overgave aan onze trainingen. Kwaliteit staat bij ons dan ook – hoe cliché – stipt op één.

Leer zoveel je wilt
Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijzen wij. Voor € 9,95 per maand volg jij namelijk zoveel trainingen als je wilt. Want er is altijd wel iets waar je beter in wilt worden, toch? En heb je genoeg van al dat leren? Geen probleem, je zegt je abonnement op wanneer jij dat wilt. Zonder onnodige kosten, zonder gedoe.

Voor werkgevers
Oja, sluit jij je bedrijf of organisatie aan bij New Heroes? Dan heb je constant inzicht in de vooruitgang van jouw helden. Wist je dat medewerkers met goed ontwikkelde soft skills niet alleen gelukkiger, maar ook productiever zijn? Het mes snijdt in dit geval dus echt aan twee kanten.

 

 Naam:  New Heroes
 Adres:  Bruistensingel 650
 Postcode:  5232 AJ
 Plaats:  ‘s-Hertogenbosch
 Telefoon:  (073) 844 99 10
 E-mail:  info@newheroes.com
 Website:  www.newheroes.com

AMACOM, THE AMAZING COMPANY
Amacom, The Amazing Company, al vele jaren trouwe partner bij de Bossche club, staat met haar bedrijfsnaam boven het rugnummer.

Amacom is leverancier van alle grote merken consumentenelektronica in wit- en bruingoed en specialist in dropshipment. Met haar paarse bezorgdienst levert Amacom dagelijks pakketjes door de gehele Benelux. Klanten hebben dankzij het eigen online bestel- en informatiesysteem Quecom, 24/7 toegang tot een kernassortiment met duizenden artikelen, gevormd door meer dan honderd (A-)merken.

Onder het motto “ons magazijn is uw magazijn” biedt Amacom (r)e-tailers totale ontzorging aan. Fulfilment van A tot Z, of een klant de bestelling nu wil laten leveren aan zijn (web)winkel óf direct aan het adres van de eindgebruiker, alles is mogelijk. Daarnaast kan de klant haar bestelling laten verpakken in haar eigen omdoos met daarbij een pakbon en factuur voorzien van het bedrijfslogo. www.amazingcompany.eu.

 Naam:  AMACOM, The Amazing Company
 Adres: De Tweeling 24a
 Postcode: 5215 MC
 Plaats:  ‘s-Hertogenbosch
 Telefoon:  (073) 543 07 75
 E-mail:  info@amazingcompany.eu
 Website: amazingcompany.eu

 

JOB INVEST
Wij zijn Job Invest. De arbeidsbemiddelaar die er is voor jou! Zoek je een baan of ben je juist op zoek naar nieuwe medewerkers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen tien jaar zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Noord-Brabant.

Investeer in morgen!
Vanuit ons huidige kantoor in Vught helpen onze ruim 50 medewerkers dagelijks tientallen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan en begeleiden we meer dan 1200 uitzendkrachten. Ons motto is dan ook niet voor niets “Investeer in morgen” want wij bieden te gekke banen voor te gekke mensen!

Job Investment Groep
Job Invest is onderdeel van de Job Investment Groep. Met bekende merken als Job Invest, TodayHR en Doelgroepwerkt biedt de Job Investment Groep een zeer veelzijdig service. Uitzenden, werving en selectie, HR en organisatieadvies, outsourcen, jobcoaching en sociaal werkplaatsen zijn de domeinen waarin de Job Investment Groep uitblinkt. Vanaf 1 januari verhuisd de Job Investment Groep van Vught naar de Rietveldenweg in Den Bosch.

Meer weten over onze diensten of op zoek naar een nieuwe baan of nieuwe medewerkers? Bekijk dan snel onze website www.jobinvest.nl of bel naar 073-7113712.

 

 Naam:  Job Invest
 Adres: De Ring 8-10
 Postcode: 5261 LM
 Plaats: Vught
 Telefoon:  (073) 711 3712
 E-mail: info@jobinvestment.nl
 Website: www.jobinvest.nl