Wij zijn Job Invest. De arbeidsbemiddelaar die er is voor jou! Zoek je een baan of ben je juist op zoek naar nieuwe medewerkers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen tien jaar zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Noord-Brabant.

Investeer in morgen!
Vanuit ons huidige kantoor in Vught helpen onze ruim 50 medewerkers dagelijks tientallen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan en begeleiden we meer dan 1200 uitzendkrachten. Ons motto is dan ook niet voor niets “Investeer in morgen” want wij bieden te gekke banen voor te gekke mensen!

Job Investment Groep
Job Invest is onderdeel van de Job Investment Groep. Met bekende merken als Job Invest, TodayHR en Doelgroepwerkt biedt de Job Investment Groep een zeer veelzijdig service. Uitzenden, werving en selectie, HR en organisatieadvies, outsourcen, jobcoaching en sociaal werkplaatsen zijn de domeinen waarin de Job Investment Groep uitblinkt. Vanaf 1 januari verhuisd de Job Investment Groep van Vught naar de Rietveldenweg in Den Bosch.

Meer weten over onze diensten of op zoek naar een nieuwe baan of nieuwe medewerkers? Bekijk dan snel onze website www.jobinvest.nl of bel naar 073-7113712.