New Heroes
Wij zijn New Heroes. Ons doel is om leren voor iedereen bereikbaar te maken, waar ook ter wereld. Op Netflix-achtige wijze bieden wij meer dan 70 online soft skill en leiderschapstrainingen aan. Voor particulieren én bedrijven. Van leiderschap tot communicatie en van assertiviteit tot stressvrij leven. Maar liefst tientallen vakexperts werken met volle overgave aan onze trainingen. Kwaliteit staat bij ons dan ook – hoe cliché – stipt op één.

Leer zoveel je wilt
Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijzen wij. Voor € 9,95 per maand volg jij namelijk zoveel trainingen als je wilt. Want er is altijd wel iets waar je beter in wilt worden, toch? En heb je genoeg van al dat leren? Geen probleem, je zegt je abonnement op wanneer jij dat wilt. Zonder onnodige kosten, zonder gedoe.

Voor werkgevers
Oja, sluit jij je bedrijf of organisatie aan bij New Heroes? Dan heb je constant inzicht in de vooruitgang van jouw helden. Wist je dat medewerkers met goed ontwikkelde soft skills niet alleen gelukkiger, maar ook productiever zijn? Het mes snijdt in dit geval dus echt aan twee kanten.

Meer informatie?
Kijk op www.newheroes.com voor meer informatie.