De Bossche ploeg verblijft van 3 tot en met 8 januari in het EXE Hotel Isla Cartuja in de Spaanse stad ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Op vrijdag 4 januari stond de eerste volledige trainingsdag op het trainingskamp gepland in Sevilla. Met twee trainingen en een gymsessie werd het programma gevuld.

De spelers en staf van FC Den Bosch stapte vanochtend onder een stralende Spaanse zon het trainingsveld op. Na een stevige warming-up onder leiding van Martin de Waal was het tijd voor een positiespel en daarna werkt er afgewerkt op goal.

Na een stevige ochtendtraining kon de Bossche ploeg zich weer terugtrekken in het hotel, om uit te rusten en klaar te maken voor de tweede training. Maar niet voordat er een bezoekje werd gebracht aan de sportschool.

Na de ‘pauze’ was het tijd voor de middagtraining. Na wederom een pittige warming-up was het tijd voor de ‘acht vs. acht’. De spelersgroep werd opgedeeld in drie teams en speelde roulerend tegen elkaar.

Het elftal in de witte hesjes wist uiteindelijk de meeste doelpunten te scoren en daarmee was het ook de winnende partij.

Morgen zullen er wederom twee trainingssessies op het programma staan van de Bossche ploeg. Een in de ochtend en een in de middag. Volg het trainingskamp van FC Den Bosch ook vooral op Facebook, Twitter en Instagram.