FC Den Bosch heeft op de zesde en laatste dag van het trainingskamp een oefenwedstrijd gespeeld tegen Sevilla O20. Op het trainingsomplex van Sevilla FC werd het 1-2 voor de Bossche ploeg.

In de beginfase had FC Den Bosch het lastig tegen de talenten van Sevilla FC. Na vijftien minuten spelen kwam Sevilla FC O20 op voorsprong. Enkele minuten later was de Spaanse ploeg wederom dicht bij een doelpunt.

FC Den Bosch kwam wat beter in de wedstrijd. De Bossche ploeg duwde Sevilla FC steeds verder achteruit. Dit resulteerde in drie goede kansen. Danny Verbeek, Oussama Bouyaghlafen en Rauno Sappinen konden allemaal de gelijkmaker binnenschieten, maar uiteindelijk was het Mats Deijl die na een voorzet van Verbeek de bal binnen wist te koppen, 1-1.

Ook in de tweede helft had FC Den Bosch de wedstrijd aardig onder controle. Sven Blummel wist na ongeveer 80 minuten speeltijd de bal knap binnen te tikken, nadat hij twee man voorbij speelde. Even later kreeg Ruben Rodrigues een mogelijkheid om er nog een doelpunt aan toe te voegen, maar de Spaanse keeper wist de bal van de lijn te halen.

Hiermee wint FC Den Bosch ook de tweede en laatste oefenwedstrijd van het trainingskamp in Spanje. De ploeg reist vanavond ook gelijk terug naar Nederland. Maar niet voordat de spelers nog wat tijd kregen om het centrum van Sevilla te verkennen.

Op woensdag 9 januari is de ploeg vrij van training. Op donderdag 10 januari gaan ze weer fanatiek van start in De Vliert ter voorbereiding op de wedstrijd tegen FC Dordrecht.