BERICHT DEN BOSCH FC – FC Den Bosch voetbalt op woensdag 3 februari, om 18.30 uur, in de kwartfinale van de KNVB beker tegen de amateurs van VVSB uit Noordwijkerhout. Deze wedstrijd is een mooi moment om eindelijk weer te zorgen voor de sfeer die we gewend zijn in onze Vliert. Den Bosch FC is van plan groots uit te pakken en daar hebben we alle hulp bij nodig.

In samenwerking met FC Den Bosch hebben we kunnen realiseren dat er naast online verkoop en verkoop op het stadion óók kaartverkoop plaatsvindt bij De Graven van Leuven aan de Wolvenhoek in Den Bosch. Van elk via dat kanaal verkocht kaartje wordt 2 euro naar onze sfeeracties overgemaakt.

Supporters

Kaartverkoop

De verkoop start aanstaande zaterdag, 9 januari. Voor de M-side en zuidtribune betalen volwassenen € 10,00. Jeugd tot en met 14 jaar en 65+ betalen € 5,00. Voor de eretribune betalen volwassenen € 20,00. Jeugd tot en met 14 jaar en 65+ betalen € 10,00. Kinderen tot en met 12 jaar hebben bij dit bekerduel geen gratis toegang, ivm recettedeling met VVSB. Ook seizoenkaarten en sponsorpassen zijn bij dit duel om die reden niet geldig. Vanaf aanstaande zaterdag begint de online kaartverkoop voor alle tribunes. Het is bij dit duel ook mogelijk om kaarten te kopen via de administratie van de club, tijdens kantooruren. Er vindt vanwege de overgang naar een nieuw landelijk ticketingsysteem (voorlopig) geen verkoop via de TicketBox-verkooppunten (Primera winkels) plaats.