Op een zonnige zondagmiddag werkte de selectie van FC Den Bosch de eerste training af onder toeziend 0og van de supporters. Een hoop bekende gezichten, maar ook enkele nieuwe. Paco van Moorsel, Christophe van Zutphen en Joan Rojas trainden voor de eerste keer mee. Jordy van der Winden ging verder met zijn revalidatie. Mats Deijl werkte voor het eerst na zijn blessure weer een hele training af en Ruben Rodrigues keerde terug na zijn uitleenperiode bij De Treffers.

Bij de opkomst van de selectie klonk er luid gejuich. De selectie betrad het nieuwe gras van Stadion De Vliert. Na twee rondjes warmlopen werd het tijd om wat balgevoel op te doen. De spelers werkten een rondo af en de keepers schoten elkaar in.

Na de warming-up was het tijd voor een positiespelletje. Erik van de Ven en Paul Beekmans hadden wat oefeningen uitgezet. Met een dynamisch positiespel werden de spelers direct getest.

Tijdens het positiespel betrad Jordy van der Winden het veld. De linksback is nog steeds revaliderende van een zware knieblessure. Samen met fysiotherapeut Martin de Waal werkte hij een apart programma af.

Dank voor jullie komst!

 

Fotografie: Henk van Esch