FC DEN BOSCH APP

Ticketverkoop, nieuws & informatie

DOWNLOAD 'M NU

Per heden is de officiële FC Den Bosch App te downloaden. De mobiele applicatie is een uitbreiding van de samenwerking met Stadium Connect. Afgelopen week werd het ‘Mijn FC Den Bosch’ platform al gelanceerd. De supporters App is een prachtige toevoeging voor de fanbeleving van onze supporters.

Fan Experience
Met de FC Den Bosch App kan je voor de wedstrijd de uitslag voorspellen, tijdens wedstrijden de Man Of The Match bepalen en deelnemen aan peilingen (polls). Allemaal onder de noemer ‘Fan Experience’.

Het laatste nieuws altijd bij de hand
In de app vind je verder alles over het eerste elftal, wedstrijden, statistieken, foto’s en natuurlijk het laatste nieuws. Vanuit één centraal punt hebben supporters alle Facebook, Twitter, Instagram, FC Den Bosch TV én website berichten bij de hand.

Kaartverkoop
Met de FC Den Bosch App wordt het nog gemakkelijker om kaarten voor wedstrijden van FC Den Bosch te bestellen. In de rij staan voor één van de kassa’s op het voorplein van Stadion De Vliert is verleden tijd en zelfs het e-ticket uitprinten is niet meer nodig. Zo gaat FC Den Bosch mee met de huidige digitalisering en biedt het zijn supporters een prachtige extra service.

Ben je eenmaal ingelogd in de app, dan wijst het bestellen van de tickets zich vanzelf. Heb je een wedstrijd gekozen en jouw ticket gekocht? Dan vind je de (digitale) ticket onder het menu ‘aankopen’. Dit ticket is tevens een geldig toegangsbewijs. Uitprinten is dus niet meer nodig.

Downloaden

Aanmelden
Het aanmelden gaat wederom eenvoudig. Wanneer de App voor de eerste keer geopend wordt, krijgen gebruikers de mogelijkheid om in te loggen of aan te melden. Als seizoen- of clubcardhouder van FC Den Bosch is het van belang dat je hier inlogt met dezelfde gegevens als die je gebruikt in de ‘Mijn FC Den Bosch’ omgeving of in de ‘oude’ ticketingomgeving. Hierdoor behoud je de aankooprechten met betrekking tot de kaartverkoop die je hebt als seizoen- of clubcardhouder.

Heb je nog geen profiel in Mijn FC Den Bosch of de ‘oude’ ticketingomgeving? Dan kun je je aanmelden via met een gewenste gebruikersnaam en wachtwoord.

Na het aanmelden is de FC Den Bosch App klaar voor gebruik. Heb je vragen over de App? Stel ze dan via supporters@fcdenbosch.nl. We helpen je graag verder.