#WEETWIEJERAAKT

Inleiding

Met #weetwiejeraakt wil FC Den Bosch laten zien dat positieve aanmoedigingen de club een stuk verder helpen. We willen op deze manier de supporter meer bewust maken van hun eigen taalgebruik.We benadrukken het feit dat we trots zijn op onze supporters die 90 minuten lang (op positieve wijze) achter FC Den Bosch staan. Want die steun hebben wij ook nodig. Maar tegelijkertijd horen we ook van mede-supporters, dat ze zich soms ergeren aan het taalgebruik of het roepen van kwetsende spreekkoren op de tribune.

Soms denken supporters – zeker in een groep, er niet bij na wat ze zingen – Maar weten veelal niet wat dat teweeg brengt, bij hun mede-supporters.

Opstaan

Het wordt tijd dat we opstaan en met name jongere supporters laten weten, hoe belangrijk zij zijn voor de maatschappij en zeer zeker voor de FC Den Bosch. Met #weetwiejeraakt heb je een slogan in handen die je in kan zetten tegen allerlei maatschappelijke problemen. Maar laten we ons in eerste instantie
is richten op het probleem waar vele clubs in Nederland last van hebben. Spreekkoren die andere mensen raken.

Laten we een voorbeeld nemen aan onze eigen prachtige en zeer fanatieke aanhang. Het wordt steeds duidelijker dat een groot gedeelte van die aanhang klaar zijn met spreekkoren die hen raken! Maar wie staat daar uiteindelijk tegen op? Is het veelal niet zo, dat je het niet durft? Omdat je bang bent dat je van de tribune afgeschopt wordt? Spreek elkaar aan met weetwiejeraakt en sta op voor je club! Als we hier allemaal aan op onze eigen manier een steentje aan bijdragen, hebben we binnen de kortste keren alle negatieve spreekkoren het stadion uit.