Zoals bekend hebben seizoenkaarthouders van de vakken M5, M6 en M7 vanwege een KNVB-sanctie ook de komende thuiswedstrijd tegen Almere City geen toegang tot Stadion De Vliert.

Omdat FC Den Bosch verantwoordelijk is voor de handhaving van genoemde sanctie, is de wedstrijd tegen Almere City er wederom een in de zogenaamde B-categorie. Dit betekent dat een ieder die vrijdagavond het stadion binnengaat, zich automatisch conformeert aan de geldende identificatieplicht. Bij de vorige thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht leverde dit, mede omdat de verscherpte controle pas laat kon worden gecommuniceerd, bij sommige tourniquets lange wachtrijen op. Hoewel FC Den Bosch nu meer tijd heeft om de instroom organisatorisch te regelen, blijft het een gegeven dat één-op-één controle tijd kost. Kom daarom op tijd naar het stadion.
Bij het binnengaan van De Vliert wordt gevraagd om een seizoenkaart en/of toegangskaart én een identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs). Het werkt voor iedereen het prettigst en zeker het snelst, wanneer je beide gereed houdt.

FC Den Bosch realiseert zich dat deze noodzakelijke maatregel veel goedwillende supporters treft. Dat spijt ons zeer. Wij doen er alles aan om eventueel ongemak dat met de verscherpte controle gepaard gaat, tot een minimum te beperken.

Aan de stadionkassa’s vindt vrijdagavond uitsluitend persoonsgebonden verkoop plaats. Dat wil zeggen dat supporters op vertoon van hun legitimatiebewijs 1 kaartje voor zichzelf kunnen kopen.