Albin Gashi is de volgende speler die zich bij de Bossche selectie voegt. Gashi komt over van Rapid Wien (Oostenrijk). De aanvallend ingestelde speler sluit op korte termijn aan bij de spelersgroep.

Albin Gashi is geboren op 25 januari 1997 in Oostenrijk. Gashi doorliep een groot gedeelte van de jeugdopleiding van Rapid Wien. In het seizoen 2017 – 2018 werd hij verhuurd aan de Oostenrijkse club Floridsdorfer AC . Gashi speelde daarnaast nog meerdere wedstrijden voor Nationale jeugdteams van Oostenrijk. In 22 wedstrijden, verdeeld over verschillende nationale jeugdteams, wist hij 6 keer te scoren.

Albin Gashi is enthousiast om aan de slag te gaan bij FC Den Bosch: “De stap naar FC Den Bosch zie ik als een grote kans om mijzelf te bewijzen. Ik ben blij dat ik hier aan de slag kan gaan en kijk met plezier uit naar de competitiestart. Ik heb een lange voorbereiding gehad en kan niet wachten om aan de competitie te starten!”

Paul van der Kraan: “Albin Gashi is een talentvolle speler die ook in meerdere aanvallende posities uit de voeten kan. Hij is snel, behendig en kan zijn teamgenoten goed vrijspelen. Bij FC Den Bosch krijgt hij de kans om zijn kwaliteiten nog verder door te ontwikkelen en we kijken er naar uit om met hem aan de slag te gaan.”

Fotografie: Henk van Esch