Op vrijdag 29 november zal FC Den Bosch tegen FC Dordrecht afscheid nemen van de spelers Sven Blummel, Sam Kersten en Jort van der Sande. Wegens verplichtingen met Juventus is Stefano Beltrame verhinderd.

De drie spelers en hun familie zijn tijdens deze thuiswedstrijd in Stadion De Vliert eregasten. In de rust zal het trio op de middenstip een afscheidscadeau van de club en van supporters in ontvangst nemen.

Sven Blummel (23) heeft sinds afgelopen maandag winterstop bij zijn Deense club Fremad Amager. De aanvaller kwam FC Den Bosch versterken in 2017. Hij voetbalde daarvoor voor Jong PSV. In twee seizoenen FC Den Bosch speelde ‘Boem Boem’ Blummel 77 officiële wedstrijden, waarin hij 25 goals maakte.

De 21-jarige Sam Kersten verdiende afgelopen zomer een transfer naar Eredivisionist PEC Zwolle. De centrale verdediger voetbalde sinds Onder 14 voor FC Den Bosch. Hij maakte in december 2016 zijn debuut voor het eerste elftal. In totaal speelde hij 77 wedstrijden voor FC Den Bosch.

Jort van der Sande (23) verruilde zijn FC Den Bosch voor de start van dit seizoen voor FC Eindhoven. De spits voetbalde liefst 13 jaar voor FC Den Bosch, vanaf Onder 11. De Bosschenaar scoorde in het eerste elftal 21 treffers in 105 duels.