FC Den Bosch speelde op vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Na een moeizame wedstrijd hield de Bossche ploeg een punt over.

Go Ahead Eagles begon erg fel aan de wedstrijd. Zij namen in de beginfase de overhand. FC Den Bosch had het duidelijk lastig en wist weinig te creƫren. De thuisploeg zette veel druk op hun tegenstander en waren fel in de duels. Dit leidde tot enkele overtredingen aan beide kanten. Kersten en Holla kregen allebei een gele kaart in de eerste helft, maar ook aan Verheijdt werd een gele kaart getoond. Doordat Go Ahead Egles er fel op zat, leidde dit tot een paar grote kansen in de eerste helft, maar door een sterk spelende Wouter van der Steen kwamen zij niet tot scoren. De Bosschenaren probeerden het een paar keer in de tegenstoot, maar dit had geen resultaat. Ruststand 0-0.

Ook aan het begin van de tweede helft werd de Bossche ploeg flink onder druk gezet. Nadat Go Ahead Eagles in de aanval ging, trok Holla aan de rem. Dit leidde tot zijn tweede gele kaart en hij moest daarmee het veld vroegtijdig verlaten. FC Den Bosch moest het laatste half uur verder met tien man. De Bosschenaren zakte wat meer in na de rode kaart en gingen wat vaker op zoek naar de counter. Grote kansen bleven echter uit. Wouter van der Steen moest nog een aantal keer reddend optreden en hield daarmee de eindstand op 0-0.