FC Den Bosch speelde vanavond gelijk tegen Jong FC Utrecht. Op maandagavond kwam de stand niet verder dan 1-1. Met dit behaalde punt pakt FC Den Bosch wél de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie!

FC Den Bosch begon niet sterk aan de wedstrijd en had het lastig in de eerste helft. Na twintig minuten kwam Jong FC Utrecht dan ook op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van aanvaller Sow. Na het eerste half uur begon FC Den Bosch beetje bij beetje de overhand te nemen. Dit kwam echter nog niet tot een doelpunt voor rust, de ruststand was 1-0.

De tweede helft tapte FC Den Bosch uit een ander vaatje. Holla en Marchioni werden na de rust naar de kant gehaald en werden vervangen door Brouwers en Bouyaghlafen. FC Den Bosch begon fel aan de tweede helft, maar Jong FC Utrecht bleef erg compact spelen. In de 75e minuut was het dan toch raak. Sappinen wist de gelijkmaker te scoren uit een corner. Na dit doelpunt bleef FC Den Bosch druk zetten op de helft van Jong FC Utrecht, maar tot een doelpunt kwam het niet. De eindstand bleef steken op 1-1 en FC DenBosch neemt een puntje mee naar huis.