FC Den Bosch speelt op zaterdag 8 augustus een oefenduel in eigen stadion tegen competitiegenoot Roda JC Kerkrade. Seizoenkaarthouders en sponsoren van FC Den Bosch zijn in de gelegenheid om een ticket te kopen voor dit duel. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met woensdag 5 augustus één ticket per seizoenkaart aankopen en zijn hiermee verzekerd van een stoel in Stadion De Vliert. Een ticket voor dit duel bedraagt €5,-.Door een ticket te kopen kun je hoe dan ook de wedstrijd bijwonen vanuit Stadion De Vliert.

Hoe koop ik een ticket?
Tickets kunnen zowel online via https://tickets.fcdenbosch.nl/, de FC Den Bosch app als bij de receptie van FC Den Bosch worden aangekocht. Door het kopen van een ticket ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden die gelden voor een thuisduel van FC Den Bosch.

Sponsorkaarten
Tijdens deze wedstrijd zal voor al onze sponsorrelaties (inclusief de Vrienden van FC Den Bosch, die  normaliter in het Voetbalcafé op de eerste etage hun thuisbasis hebben) uitsluitend de Business Lounge op de 2e etage open zijn. Skybox Den Box en Loge 1965 blijven nog gesloten. Sponsorkaarten kunt u aanvragen via: commercie@fcdenbosch.nl.

Klik hier om de Algemene Voorwaarden in te zien.

Bestel je ticket