Het gaat goed met de economie en dus met de werkgelegenheid. Toch kan het zo zijn dat jij net niet tot de gelukkigen behoort die met leuk werk hun dagen kunnen vullen. Ben je, om wat voor reden dan ook, buiten de boot gevallen en wil je graag weer aan het werk? Dan ben je bij FC Den Bosch – en vooral Job Invest – aan het juiste adres. Want Job Invest is expert op het gebied van werk en koppelt de juiste personen aan de juiste bedrijven. Sinds dit seizoen is Job Invest als sub-hoofdsponsor aan FC Den Bosch verbonden en daarom hebben juist supporters van FC Den Bosch een streepje voor bij het vinden van een leuke en passende baan!

Job Invest heeft vacatures op heel veel verschillende werkterreinen, maar wij beginnen met drie  banen die laagdrempelig en toch interessant zijn. Iedereen kán dus in aanmerking komen. Laat je niet ontmoedigen als je op papier bijvoorbeeld weinig startkwalificaties hebt of als je leven niet helemaal – of helemaal niet – op rolletjes verloopt, want wij hebben oog voor jou als persoon en kijken verder dan de vooroordelen die je wellicht opgeplakt hebt gekregen. Leeftijd en fitheid zijn alleen criteria als dat noodzakelijk is om de baan uit te kunnen voeren.

Job Invest/FC Den Bosch Supportersbaan nummer 1, valt in de categorie ‘TECHNIEK’. Daarbij kun je denken aan automonteur, assemblage-medewerker of bijvoorbeeld automonteur voor elektrische auto’s. Met het oog op de toekomst van de auto-industrie een veelbelovende werkrichting!

Job Invest/FC Den Bosch Supportersbaan nummer 2, is gericht op ‘LOGISTIEK’. Te denken valt aan orderpikker, heftruckchauffeur of bijvoorbeeld voorman.

Job Invest/FC Den Bosch Supportersbaan nummer 3, zit in de ‘PRODUCTIE’ hoek. Dit omvat heel veel facetten binnen verschillende branches en daarom noemen we de functie die bij deze baan hoort  ‘operator’.

Het is bij veel vacatures geen harde eis dat je ervaring hebt in de banencategorie van jouw interesse. Het belangrijkste is dat je ervoor open staat om nieuwe dingen te leren richting techniek, logistiek of productie.

Voor alle mogelijke baanrichtingen geldt dat wij samen met jou kijken binnen welke branche en binnen welk bedrijf je de functie het beste zou kunnen vervullen. Met wensen en behoeften, maar ook met eventuele beperkingen en weerstanden, wordt rekening gehouden. Sowieso bevindt jouw nieuwe baan zich in ’s-Hertogenbosch of in de directe omgeving van de stad en nooit verder dan 15-20 kilometer van jouw woonadres!

Meld jij je met een serieuze motivatie aan voor dit gezamenlijke traject met Job Invest? Dan gaan wij meteen voor jou aan de slag en gaan we samen met jou kijken naar waar jouw interesses liggen en wat jouw kwaliteiten (kunnen) zijn. Dat doen we op bekend en vertrouwd terrein, namelijk in Stadion De Vliert. Want ook FC Den Bosch wordt actief betrokken bij jouw ROAD TO WORK!

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Bel dan met Randi van der Bruggen van Job Invest. Zij vertelt je graag meer over dit traject en wat het voor jou persoonlijk kan betekenen. Ben je nu al zo enthousiast dat je meteen in aanmerking wilt komen voor dit maatwerktraject? Mail je CV met (korte) motivatie en de baanrichting die je het meeste aanspreekt dan naar: randi.van.der.bruggen@jobinvestment.nl.

Job Invest kiest in overleg met FC Den Bosch uit alle binnengekomen CV’s de kandidaten die worden uitgenodigd voor het Supportersbanentraject. Word je onverhoopt niet uitgenodigd, omdat het aantal aanmeldingen zo groot is dat we keuzes moeten maken, wanhoop dan niet. Ook binnen de reguliere service van Job Invest is vast iets voor jou te vinden! Daarbij: Job Invest, FC Den Bosch en de FC Den Bosch Foundation willen in de toekomst vaker supporters aan banen helpen. Houd dus vooral de communicatiekanalen van FC Den Bosch nauwlettend in de gaten!