Scott Calderwood wordt per direct toegevoegd aan de technische staf van FC Den Bosch. Calderwood zal meerdere dagen per week aan de slag gaan als assistent van hoofdtrainer Jack de Gier. Scott Calderwood werkte in het verleden onder andere in de rol van assistent-trainer bij het Schotse Ross County FC, in Deventer bij Go Ahead Eagles en kende ook een periode bij FC Dordrecht, waar hij ook kortstondig als eindverantwoordelijke voor de groep stond. In februari van 2021 vertrok Scott bij het Veenendaalse DOVO, waar hij in onderling overleg met de clubleiding besloot om per direct te stoppen als hoofdtrainer van de Derde Divisionist.

De ervaren trainer is blij dat hij weer op het veld aan de slag kan: “Ik vind het heerlijk om met de spelers bezig te zijn, ze te helpen met hun ontwikkeling. Jack en ik kennen elkaar nog uit onze gezamenlijke periode bij Willem II. We hebben altijd contact gehouden en zo kwam een rol voor mij als assistent-trainer bij FC Den Bosch ter sprake. Ik werd enthousiast en heb er dan ook veel zin in om weer aan de slag te gaan!”

Op voorhand zijn er duidelijk afspraken gemaakt tussen de club, de huidige technische staf en Scott over de rolverdeling.