FC Den Bosch heeft het aflopende contract van Wouter van der Steen met vier seizoenen verlengd. De 30-jarige doelman blijft nu tot de zomer van 2024 aan de Bossche club verbonden. De club en speler zijn daarnaast ook een optie voor nog een extra seizoen overeengekomen.

Van der Steen kwam in augustus 2018 over van SC Heerenveen en heeft zijn waarde meer dan bewezen de afgelopen twee seizoenen. De Vughtse doelman is blij dat hij de komende jaren in De Vliert actief zal zijn. “Vanaf het moment dat ik hier binnenkwam voel ik het vertrouwen van iedereen. Ik heb het hier heel goed naar mijn zin en sta te poppelen om weer lekker te gaan knallen met het team”, aldus Wouter van der Steen.

Met het langer vastleggen van Van der Steen houdt de club de nodige ervaring aan boord. Technisch manager Jan Gösgens is dan ook meer dan tevreden: “Wouter moet de komende jaren het gezicht van onze club worden. We weten dat we altijd op Wouter kunnen rekenen en durven het daarom ook aan om hem langdurig aan de club te binden.”