FC Den Bosch heeft woensdagavond een oefenduel met N.I.V.O.-Sparta gewonnen. Op Sportpark De Watertoren was de Bossche ploeg met 0-8 te sterk.

Na zeven minuten spelen kwam de ploeg van trainer/coach Wil Boessen op voorsprong door een treffer van Bouyaghlafen. Enkele minuten later was het Rodrigues die de bal in het net wist te werken. Sam Kersten en nog een keer Oussama Bouyaghlafen kwamen daar binnen het half uur nog eens overheen en zorgde voor een 4-0 voorsprong. Vlak voor én na rust kon nieuweling Oulad Omar een doelpunt achter zijn naam schrijven.

In de tweede helft was er ook flink gewisseld aan de kant van FC Den Bosch. Iedereen, behalve Imrane Oulad Omar werd vervangen en het tempo van de wedstrijd zakte ook iets weg, totdat er kort voor tijd er nog twee keer werd gescoord. Omar Boulamhayan (Jong FC Den Bosch) en wederom Imrane Oulad Omar zorgden in de slotminuten van de wedstrijd voor de eindstand: 8-0.

FC Den Bosch bedankt N.I.V.O.-Sparta voor de prettige ontvangst en veel succes toegewenst dit seizoen!

Basis opstelling FC Den Bosch
Nick Leijten; Mats Deijl, Sam Kersten, Jeremy Fernandes, Jordy van der Winden; Zija Azizov, Imrane Oulad Omar, Kevin Felida; Sven Blummel, Ruben Rodrigues, Oussama Bouyaghlafen.

Fotografie: Henk van Esch