Donderdag 28 juni jl. verwelkomde FC Den Bosch ruim 200 gasten in de sprookjesachtige omgeving van De Efteling voor de jaarlijkse gala-avond van FC Den Bosch! Na de zomerse ontvangst op een echte blauwe loper op het VIP-dek van het AquaNura gingen de deuren van het Fata Morgana Paleis, met een door diverse spelertjes van de jeugdopleiding gevormde erehaag, voor alle gasten open voor een indrukwekkende Gala-avond.

Prestator Huub van Mackelenbergh loodste de gasten onder de sterrenhemel van het Fata Morgana Paleis door een gevarieerd programma heen met o.a. een welkomstwoord door voorzitter Jan-Hein Schouten, in stijl geserveerd diner én opzwepende entertainment van o.a. Voice of Holland winnaars Dennis van Aarssen én OG3ne samen met Perry Stuiver in de after party. Hoogtepunt was het dessert, welke buiten op het VIP dek van de AquaNura werd gereserveerd in combinatie met een indrukkwekkende fonteinspektakel op muziek van Tiësto.

Daarnaast was er aandacht voor de nieuwe wedstrijdtenues van het seizoen 2019/2020, met o.a. de nieuwe hoofdsponsor Timmermans Infra als opvolger van Gran Casino, alsmede het welkom van NewHeroes.com als opvolger van Boelens De Gruyter als hoofdsponsor van de jeugdopleiding. Ook Stichting DON werd voor de komende twee seizoenen gepresenteerd als ‘goede doelen’-partner voor de jeugdopleiding en daarmee de opvolger van de Ruud van Nistelrooij Foundation.

De avond stond mede in het teken van de Jeugdopleiding van FC Den Bosch, alsmede ook Stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland). Met de opbrengst van de veiling én een loterij werden beide initiatieven gesteund. Aan het einde van de avond mochten Maarten de Gruyter, voorzitter van Stichting DON en Mark Lakwijk, hoofd jeugdopleiding, een cheque in ontvangst nemen van € 52.500,-. En prachtig resultaat.

FC Den Bosch was zeer erkentelijk om met alle aanwezigen het glas te heffen op de afsluiting van het sportief en succesvolle seizoen 2018-2019, alsmede op de start van de nieuwe voetbaljaargang, waarbij de wens en het vertrouwen werd uitgesproken om wederom een prominente rol te spelen in de Keuken Kampioen Divisie.

FC Den Bosch dankt alle aanwezigen voor hun aanwezigheid en ondersteuning bij deze meer dan geslaagde editie van het jaarlijks FC Den Bosch Gala. Dank in het bijzonder aan ‘presenting partners’ Boelens de Gruyter en Schouten Nelissen, alsmede aan de WS Media Groep, Unlimited Vision & Sound, VisionArt, PPeople en Rivaalst Sportmarketing voor hun bijdrage aan deze sprookjesachtige editie.