Afgelopen seizoen heb je een kaart gekocht voor de uitwedstrijd TOP Oss – FC Den Bosch. Deze wedstrijd zou op vrijdag 13 maart gespeeld worden. Doordat COVID-19 toen al volop z’n opwachting had gemaakt in Brabant, was dit één van de eerste wedstrijden die, op last van de lokale overheid, werd verboden. Niet veel later is al het betaalde voetbal in Nederland stilgelegd. In eerste instantie werd er van uitgegaan dat alle niet gespeelde wedstrijden alsnog, op een later moment, gespeeld zouden kunnen worden. Zoals bekend is de competitie vanwege de aanhoudende corona-crisis echter niet uitgespeeld en werd op 24 april besloten dat de competitie ten einde was. Hierdoor heb je sowieso vier thuiswedstrijden moeten missen. Een stukje compensatie daarvoor hebben wij verrekend in jouw nieuwe seizoenkaart. Voor de uitwedstrijd tegen TOP Oss geldt dat niet. De kaartverkoop voor de derby tegen TOP Oss was al opgestart én uitverkocht voordat duidelijk werd dat er niet meer gevoetbald kon worden.

Hoewel ook nu nog niet bekend is wanneer de competitie 2020-2021 van start kan gaan, en dus ook niet wanneer de uitwedstrijd tegen TOP Oss op het programma staat, willen we je wel vast laten weten dat jouw gekochte en betaalde bus combikaart geldig blijft. Je ontvangt hiervoor op een later moment een voucher die geldig is voor de eerstvolgende competitiewedstrijden in en tegen Oss die mét publiek gespeeld kan worden. Dit is de uitkomst van een gesprek dat FC Den Bosch heeft gehad met een vertegenwoordiging van Stichting M-Side.
Omdat wij weten dat deze uitwedstrijd voor FC-supporters erg belangrijk is, gaan wij er voor het gemak van uit dat jij, wanneer dat weer mag, hier bij wilt zijn en dat een voucher dus waarde voor jou heeft.

We nemen contact met je op zodra we nieuws hebben over het nieuwe competitieschema.
Hartelijk dank voor jouw begrip, geduld en support.

Heya Den Bosch!