De wedstrijd van vrijdagavond 30 juli (20.00 uur) in Stadion De Vliert is gratis te bezoeken. Aanvankelijk betrof de entreeprijs 5 euro.

Gratis toegang tot Stadion De Vliert op vertoon van seizoenkaart of ticket
De wedstrijd tussen FC Den Bosch en TEC is vrijdagavond te bezoeken op vertoon van een seizoenkaart of een (e)-ticket. Het duel betreft een wedstrijd met gratis toegang, echter vragen we wel om een toegangsbewijs aan te schaffen via één van onze kanalen om de bezettingsgraad (maximaal 2/3 van de capaciteit) van ons stadion onder controle te kunnen houden.

Supporters zonder seizoenkaart kunnen gratis een ticket reserveren via: https://tickets.fcdenbosch.nl. Het is ook mogelijk om bij de receptie in Stadion De Vliert een toegangsbewijs voor dit duel te reserveren. Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Het is NIET mogelijk om te reserveren via de ‘FC Den Bosch app’.

Testen voor toegang of bewijs van vaccinatie
Voor deze wedstrijd geldt dat toegang tot Stadion De Vliert enkel mogelijk is op vertoon van een negatieve test die niet ouder is dan 24 uur of een geldig vaccinatiebewijs.

Het inplannen van een test kan via https://www.testenvoortoegang.org/.

Reeds een ticket tegen betaling aangeschaft?
Bezoekers die reeds een tickets hebben gekocht, via onze online ticketshop of bij onze receptie, krijgen het aanschafbedrag teruggestort. Dit proces neemt vaak een dag of 3 in beslag, waardoor wij aanraden om de komende periode goed de bankrekening in de gaten te houden. Mocht het afgeschreven bedrag volgende week woensdag (4 augustus) nog niet op de rekening staan, adviseren we om contact met ons op te nemen. Dat kan zowel telefonisch (073-6464700) als door een e-mail te sturen naar info@fcdenbosch.nl.

Tot vrijdag in De Vliert!