IFM-Facilitair BV is vrijdag 31 januari tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong AZ de wedstrijdsponsor. Het bedrijf is alweer voor het 18e jaar op rij wedstrijdsponsor bij een duel van FC Den Bosch.

Dankzij het team van IFM-Facilitair BV zal Stadion de Vliert in optimale staat zijn. “We letten op elk detail, het begint allemaal met schoon.” Aldus IFM-eigenaar Hans Teunisse. Met zijn bedrijf staat Hans aan de basis van de gedachte ‘Samen voor een schoon stadion!’

Teunisse: “De Vliert is een bijzonder stadion waar we allemaal trots op moeten blijven. Samen het stadion schoon houden is goed gastheerschap, zo kunnen we er nog vele jaren van genieten, van zowel de binnen als de buitenkant. De saamhorigheid van echte Bosschenaren maakt hierbij het verschil.” Bij IFM heeft Hans de volle 100% focus op het werk bij FC Den Bosch, maar daarnaast werken er nog diverse teams bij alle andere IFM klanten in de regio en daarbuiten.

Naast de specialistische schoonmaak van bedrijven verzorgt IFM voor haar klanten betaalbare facilitaire luxe; van leveringen van tissues en toiletblokjes tot het afvoeren/recyclen van afval, groen-onderhoud, verbouwingen en elektra-werk. IFM rijdt met vijf wagens in de regio en verzorgt facilitaire taken met een hecht team van gedreven personeel. Samen met zijn medewerkers gaat Hans al zo’n 25 jaar voor schone panden en ‘happy customers.’ We bieden het bedrijfsleven de complete facilitaire ontzorging die nodig is vandaag de dag: IFM gaat graag nog de samenwerking aan met andere/nieuwe MKB bedrijven in de regio Den Bosch.”