Op vrijdag 30 augustus 2019 speelt FC Den Bosch een uitwedstrijd bij Cambuur Leeuwarden. Er wordt om 20.00 uur afgetrapt in het Cambuur Stadion. Voor supporters van FC Den Bosch is een auto- en/of buscombi van kracht. FC Den Bosch heeft de beschikking gekregen over 35 parkeerplaatsen. Hierdoor wordt vriendelijk verzocht om zoveel mogelijk te carpoolen.

Autocombi
Club- en seizoenkaarthouders met 5 loyaliteitspunten of meer kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen.

De prijs voor een omwisselbiljet voor de autocombi bedraagt € 6,-. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Supporters dienen met minimaal drie personen per auto richting Leeuwarden af te reizen. Omwissellen tussen 18.45 uur en 19.15 uur bij Parkeerplaats Mandelân (Shell Tankstation), A32 ter hoogte van Wirdum.

Buscombi
Clubcardhouders of seizoenkaarthouders (bij deze wedstrijd is er geen minimum aan loyaliteitspunten vereist voor seizoenkaarthouders) kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App tot en met donderdag 29 augustus (12.00 uur) één omwisselbiljet kopen. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de buscombi bedraagt € 30,-. Supporters worden verzocht om rond 16.15 uur aanwezig te zijn.

Het is ook mogelijk om voor beide combi’s een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.