Op 9 november speelt FC Den Bosch de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Deze dag kan je echt niet missen! Wij hopen jullie allemaal ruim op tijd te zien, dit  in verband met vele activiteiten voorafgaand aan de wedstrijd! Beide ploegen verschijnen die avond om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang
FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Informatie kaartverkoop
Voor Bossche fans is het mogelijk om eenvoudig toegangskaarten te kopen via ‘Mijn FC Den Bosch‘ of via de FC Den Bosch App tot en met vrijdag 8 november (19.45 uur) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). Voor supporters van FC Den Bosch zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur. Voor mensen zonder club of seizoenkaart is er ook mogelijkheid om een kaartje te kopen, alleen op vertoon van geldig identiteitsbewijs woonachtig in de straal van maximaal 30 kilometer.

In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie twee  kaarten per persoon worden gekocht voor de Zuidtribune (vak R1 tot en met R5), eretribune (vak C tot en met vak E) en de Noordtribune (vak I1 en I2). Op de Oostribune (M1 tot en met M6) kan je ook twee kaartjes kopen, maar alleen op vertoon van een seizoenkaart. Deze kaarten komen te staan op de seizoenkaarthouder die de kaarten koopt (verantwoordelijk!). Met een clubkaart is er geen mogelijkheid om een kaartje op de oosttribune te kopen!

De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart € 20,00 per stuk. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 67+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 15,00 voor een kaart op de hoofdtribune. Voor jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie van 67+ kost een kaartje op de Oosttribune €12,50 en de volwassenen betalen €15,00.

Voorkom lange wachttijd bij de kassa’s door aanschaf E-ticket
Afgelopen seizoen zijn de kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Via deze laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij het kassagebouw. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er een toegangskaart ter plekke op naam worden uitgeprint. Deze registratie kan enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen in het kassagebouw. FC Den Bosch raadt supporters aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via ‘Mijn FC Den Bosch‘ of via de FC Den Bosch App, zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Het online bestellen van een toegangskaart voor FC Den Bosch – FC Twente kan zoals gezegd tot en met vrijdag 9 november 19.45 uur. De kassa’s aan het stadion zijn tot 20:30 geopend!

We kijken er naar uit om jou te mogen begroeten in Stadion De Vliert bij FC Den Bosch – FC Twente!

Prijsschema

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 67+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (C t/m E)  Gratis toegang  € 15,00  € 20,00
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (RT)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50
Oosttribune (M1 t/m M6) Gratis toegang € 12,50 € 15,00