Op zondag 13 oktober speelt FC Den Bosch een uitwedstrijd in Volendam tegen de plaatselijke FC. De wedstrijd zal om 12:15 uur aanvangen. Voor supporters van FC Den Bosch is een autocombi van kracht. FC Den Bosch heeft de beschikking gekregen over 30 parkeerplaatsen. Hierdoor wordt vriendelijk verzocht om zoveel mogelijk te carpoolen.

Autocombi
Club- en seizoenkaarthouders kunnen via ‘Mijn FC Den Bosch’ of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen. De prijs voor een omwisselbiljet autocombi bedraagt € 6,-. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Omwissellen vanaf 10:00 uur bij Gerie’s Cafe in Volendam. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Busreis Supportersclub
Leden van de supportersclub die willen afreizen naar Volendam kunnen contact opnemen, bij voorkeur via Whatsapp, met Danny van de Griendt (06 53 31 55 04) van de Supportersclub.

Vanaf 10:00 uur welkom in Gemeente Edam-Volendam
In samenspraak met de lokale driehoek is de afspraak gemaakt dat supporters van FC Den Bosch niet voor 10:00 uur in de Gemeente Edam-Volendam aanwezig zullen zijn. Een vriendelijk verzoek om ons aan die afspraak te houden.