FC Den Bosch neemt het op dinsdag 25 september aanstaande, in de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi, in eigen huis op tegen Eredivisionist Heracles Almelo. Beide ploegen verschijnen die avond om 19.45 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

FC Den Bosch hanteert bij het bekerduel met Heracles Almelo aangepaste tarieven voor haar fans. Supporters kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App tot en met dinsdag 25 september 19.45 uur toegangskaarten bestellen. Tijdens kantooruren kun je bij de receptie in Stadion De Vliert terecht voor je toegangskaarten. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s op het voorplein vanaf 18.30 uur geopend voor het Bossche publiek. Ook die avond gelden onderstaande aangepaste tarieven (zie prijsschema).

Informatie kaartverkoop
Wedstrijdkaarten kunnen online (E-ticket of via de App), bij de administratie (tijdens kantooruren) en op de wedstrijddag (vanaf 18.30 uur) worden gekocht op basis van eenmalige registratie, een clubcard of een seizoenkaart. Bezoekers kunnen vier kaarten per persoon kopen, op basis van onderstaande tarieven.

Eigen stoel terugkopen niet helaas mogelijk vanwege nieuw ticketingplatform
FC Den Bosch maakt sinds enige tijd gebruik van een nieuw ticketingplatform. Op dit moment is het nog niet mogelijk om je eigen stoel ‘terug te kopen’ in dit platform voor dit duel. Voor deze wedstrijd zijn er dus geen stoelen gereserveerd. Ook seizoenkaarthouders kunnen via Mijn FC Den Bosch, via de FC Den Bosch App of via de administratie van de club toegangskaarten kopen.

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 67+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (A t/m F)  Gratis toegang  € 12,50  € 15,00
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 7,50,-  € 10,00
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 7,50,-  € 10,00
 Rolstoelterras (RT)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50

Let op: Bij dit bekerduel is je seizoenkaart niet geldig

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang
FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.