De Play-Offs staan voor de deur! FC Den Bosch won vrijdagavond de wedstrijd FC Den Bosch – Go Ahead Eagles met 2-0. In de tweede ronde van de Keuken Kampioen Play-Offs treffen we wederom de ploeg uit Deventer. Op 19 mei reizen we af naar Deventer (de kaartverkoop start binnenkort) en op 22 mei spelen nemen we de return in eigen huis. De kaartverkoop voor dit duel is inmiddels van start.

Kaartverkoop informatie:
FC’ers kopen hun toegangskaarten gemakkelijk via ‘Mijn FC Den Bosch‘. Dit kan vanaf nu tot het moment dat de wedstrijd begint  (18.30 uur) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). Ook de kassa’s op het voorplein zijn op de wedstrijddag anderhalf uur voorafgaand op de aftrap  geopend voor supporters van de thuisploeg. In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie vier kaarten per persoon worden gekocht. Let op: het terugkopen van je eigen stoel is niet mogelijk via de App!

Kinderen t/m 12 jaar
In de reguliere competitie hebben kinderen t/m 12 hebben gratis toegang tot de thuiswedstrijden in Stadion De Vliert. In de seizoen-voorwaarden stond al aangekondigd dat dit niet zou gelden voor eventuele Play-Offs. Omdat we ons kunnen voorstellen dat jullie dit gegeven niet meer helder voor ogen hebben, wijzen we supporters er nog even op dat er dus ook voor kinderen een toegangskaart moet worden gekocht. Kaarten voor deze leeftijdscategorie zijn zowel online, via de administratie of (op de wedstrijddag) bij de kassa’s op het voorplein van het stadion verkrijgbaar.

Seizoenkaarthouders; bestel jouw gereserveerde stoel
Seizoenkaarthouders kunnen tegen een gereduceerd tarief hun eigen plaats in Stadion De Vliert terugkopen. Let op: het terugkopen van je eigen stoel is niet mogelijk via de App! 

  • Ga naar tickets.fcdenbosch.nl ;
  • Klik vervolgens rechts bovenin op ‘Login’;
  • Vul onder ‘Geregistreerde gebruiker’ jouw e-mailadres en wachtwoord, dat gekoppeld is aan jouw seizoenkaart, in en klik op ‘inloggen’;
  • Klik vervolgens op ‘Koop tickets’ bij de wedstrijd ‘FC Den Bosch – Go Ahead Eagles’;
  • Vervolgens klik je, links bovenin het scherm, op ‘Bestel jouw gereserveerde stoel’ en daarna op ‘Bestel gereserveerde stoel’;
  • Je krijgt nu het overzicht van je winkelmandje te zien. Klik op ‘Ga door naar betalen’;
  • Vink het hokje aan bij ‘Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’ en selecteer je gewenste  betaalwijze (iDeal of Creditcard) en rond vervolgens de betaling af;
  • Na het afronden van de betaling ontvang je een e-Ticket in je mailbox.

De stoel van een seizoenkaarthouder blijft gereserveerd tot en met maandag 13 mei, 17.00 uur. Na die tijd wordt de vastgehouden plek vrijgegeven.

Prijzen voor seizoenkaarthouders voor eigen stoel

  Jeugd (t/m 14 jaar) en 67+ Regulier (15 t/m 66 jaar)
Eretribune € 12,50 € 17,50
Noord- en Zuidtribune € 7,50 € 10,00
Oosttribune € 10,00 € 12,50
Rolstoelterras € 10,00 € 10,00

De reguliere prijzen voor losse (of extra) kaarten zijn gelijk aan de normale tarieven.

Reguliere prijzen

  Jeugd (t/m 14 jaar) en 67+ Regulier (15 t/m 66 jaar)
Eretribune € 15,00 € 20,00
Noord- en Zuidtribune € 10,00 € 12,50
Oosttribune € 12,50 € 15,00
Rolstoelterras € 12,50 € 12,50