Update!
Op vrijdag 17 augustus 2018 speelt FC Den Bosch haar eerste wedstrijd van het seizoen tegen FC Volendam. In het Kras Stadion zal er die avond om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor deze wedstrijd zijn de autocombikaarten inmiddels uitverkocht en treedt er een buscombiregeling in werking. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via Mijn FC Den Bosch tot en met donderdag 16 augustus (12.00 uur) één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de buscombi bedraagt € 30,00. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 16 augustus (12.00 uur).

De Dijk
Supporters van FC Den Bosch hebben de mogelijkheid om voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Volendam het bekende horecagebied ‘De Dijk’ te bezoeken (vanaf circa 18.00 uur). Het café ’t Gat van Nederland zal als verzamelplaats fungeren voor de Bossche supporters.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag dient er vanaf 16.30 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!