Op vrijdag 14 december 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In de Adelaarshorst zal er die avond om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht.

Buscombi
Club- en seizoenkaarthouders met 3 loyaliteitspunten of meer kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App vanaf heden één omwisselbiljet voor de buscombi kopen.

Club- en seizoenkaarthouders met 1 loyaliteitspunten of meer kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App vanaf maandag 3 december één omwisselbiljet voor de buscombi kopen (zolang er kaarten voorradig zijn).

De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 27,50.

Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Loyaliteitspunten

Indien je de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanaf 17.30 uur vanaf Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!