Op zondag 18 november 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen SC Telstar. In het Rabobank IJmond Stadion zal er die middag om 14.30 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een auto- buscombiregeling van kracht.

Autocombi
Club- en seizoenkaarthouders met 3 loyaliteitspunten of meer kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App vanaf heden één omwisselbiljet voor de autocombi kopen.

Club- en seizoenkaarthouders met minimaal 1 loyaliteitspunten kunnen vanaf maandag 12 november, 12:00 uur, via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de autocombi kopen (zolang er kaarten voorradig zijn).

De prijs voor een omwisselbiljet voor de autocombi bedraagt € 11,00. Supporters van FC Den Bosch dienen zo veel als mogelijk samen naar SC Telstar af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Er zijn 30 parkeerplaatsen beschikbaar.

Buscombi
Club- en seizoenkaarthouders  kunnen vanaf heden via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App één omwisselbiljet voor de buscombi kopen. Voor de buscombi is geen minimum aantal loyaliteitspunten ingesteld.

De prijs voor een omwisselbiljet voor de buscombi bedraagt € 25,-.

Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren.

Loyaliteitspunten
Indien je de uitwedstrijd tegen SC Telstar hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanaf 12:45 uur vanaf Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!