Op zondag 16 september 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Op ‘het Kasteel’ zal er die middag om 14.30 uur worden afgetrapt. Voor deze wedstrijd is een autocombiregeling van kracht. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kunnen supporters (met vijf loyaliteitspunt of meer) via Mijn FC Den Bosch tot en met vrijdag 14 september (12.00 uur) één omwisselbiljet kopen. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de autocombi bedraagt € 13,75. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met vrijdag 14 september (12.00 uur).

Supporters van FC Den Bosch dienen zo veel als mogelijk samen naar Rotterdam af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Bij overschrijding van het aantal autocombikaarten zal er voor de supporters die de wedstrijd alsnog willen bezoeken, worden overgestapt op een buscombi, waarvoor een supporter over minimaal drie loyaliteitspunten moet beschikken. Indien er komende vrijdag niets mis gaat, zal dit minimum worden teruggebracht naar één loyaliteitspunt. Meer informatie over deze regeling lees je HIER.

Loyaliteitspunten
Indien je de uitwedstrijd tegen Helmond Sport hebt bezocht, ontvang je één loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden van het afgelopen seizoen krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag dient er vanaf 12.25 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!