FC Den Bosch wil een sfeervol en veilig Stadion De Vliert creëren waar gezinnen zich thuis voelen. FC Den Bosch streeft naar een positief imago in de regio en stad, waarbij voetbal de bindende factor is. De eerste stappen hiertoe zijn gezet.

Vele ouders trokken er afgelopen seizoen met hun kinderen op uit en beleefden als gezin een gezellige voetbalavond in De Vliert. Om onze clubvisie verder kracht bij te zetten heeft FC Den Bosch besloten om de actie een vervolg te geven tijdens het seizoen 2018-2019. Dit houdt concreet in dat kinderen tot en met 12 jaar gedurende de competitie gratis toegang hebben tot Stadion De Vliert. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt en ondersteund door diverse sponsors die het toejuichen dat de club inzet op de komst van meer kinderen en gezinnen naar De Vliert.

Hoe de actie werkt?
Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om de thuiswedstrijden van FC Den Bosch te bezoeken en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes. FC Den Bosch hoopt hiermee een fantastisch uitje te bieden voor gezinnen, maar ook voor scholen en sportverenigingen.

Ouders en familieleden
Voor ouders en familieleden die willen meekomen zijn de kassa’s op het voorplein geopend vanaf vijf kwartier voor de wedstrijd en kan op basis van een geldig legitimatiebewijs een toegangskaart worden aangeschaft. De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de eretribune (lange zijde) kost een toegangskaart € 20,00 en voor de oosttribune € 15,00 Voor de meest actuele stand van zaken omtrent thuiswedstrijden adviseren we supporters om de homepage te raadplegen.

Tot ziens bij FC Den Bosch in Stadion De Vliert!