FC Den Bosch is voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers op het gebied van materiaalbeheer en wasverzorging, stadionverzorging, communicatie en wedstrijdorganisatie.

Facilitair medewerker
Op dit moment is FC Den Bosch in samenwerking met BVV/Timmermans Infra druk bezig met een vernieuwing van Sportpark De Vliert. Om dit zo snel en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen kunnen wij de nodige hulp zeker gebruiken. Steek je de jeugdopleiding van FC Den Bosch graag de helpende hand toe? Bij interesse kun je contact opnemen met Wally Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl.

Teammanager
FC Den Bosch is op zoek naar teammanagers voor de JO10, JO11, JO12 en JO17 voor het seizoen 2018 – 0219. Als teammanager regel je alles rondom de wedstrijden. Je bent elke wedstrijd aanwezig (voornamelijk zaterdag). Bij interesse kun je contact opnemen met Wally Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl

Teambegeleider
De jeugdopleiding van FC Den Bosch is voor de JO12, JO15 en JO19 op zoek naar teambegeleiders. Als teambegeleider ben je elke wedstrijd aanwezig en ondersteun je de teammanager (voornamelijk zaterdag). Bij interesse kun je contact opnemen met Wally Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl.

Verzorgers
De jeugdopleiding van FC Den Bosch is voor de onderbouw op zoek naar verzorgers die in het bezit zijn van een EHBO-diploma. Als verzorger ben je elke wedstrijd aanwezig en ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de spelers voor, tijdens en na de wedstrijd. Bij interesse kun je  contact opnemen met Wally Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl.

Video-analist
FC Den Bosch is op zoek naar een video-analist die tijdens de wedstrijden verantwoordelijk is voor het opnemen en coderen van jeugdwedstrijden. De werktijden zijn normaliter van 10.00 tot 16.15 uur. Bij interesse kun je contact opnemen met Wally Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl.

Materiaalbeheerder Jong FC Den Bosch
FC Den Bosch is op zoek naar een materiaalbeheerder op trainingsdagen voor de Jong FC Den Bosch. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de trainingsmaterialen en -kleding. De werktijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 uur tot 18.15 uur. Bij interesse kun je contact opnemen met Wally Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl.

Chauffeurs
FC Den Bosch is op zoek naar chauffeurs die het vervoer van verschillende spelers van de FC Den Bosch Jeugdopleiding willen verzorgen. Bij interesse kun je contact opnemen met Wally Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl.

Ondersteuning keuken
FC Den Bosch is voor het komende seizoen op zoek naar een medewerker voor in de keuken ter ondersteuning van onze kok. De werktijden zijn afhankelijk van het weekschema van het eerste elftal en Jong FC Den Bosch. Bij interesse kun je contact opnemen met Christian Stundebeek via c.stundebeek@fcdenbosch.nl.

Materiaalbeheer en accommodatiebeheer
FC Den Bosch is op zoek naar fulltime ondersteuning van spelers en trainers van het eerste elftal en Jong FC Den Bosch in de vorm van materiaalbeheer en accommodatiebeheer. Bij interesse kun je contact opnemen met Christian Stundebeek via c.stundebeek@fcdenbosch.nl.