FC Den Bosch is zeer verheugd met de nieuwe hoofdsponsor van haar jeugdopleiding. NewHeroes.com heeft zich voor twee jaar aan de jeugdopleiding verbonden. Deze aanbieder van meer dan 130 Nederlandse en Engelstalige online trainingen voor bedrijven en particulieren is opgericht door Jan Schouten. “Leren voor iedereen bereikbaar maken, is de missie van New Heroes. Daarom past juist het sponsorschap van de jeugdopleiding geweldig bij ons opleidingsbedrijf”, vertelt directeur Jorn van Wijk enthousiast.

Tijdens het FC Den Bosch Gala in de Efteling afgelopen week konden naast NewHeroes.com – opvolger van vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter – nog meer sponsors van de jeugdopleiding gepresenteerd worden. “Erg belangrijk voor de club”, legt hoofd jeugdopleiding Mark Lakwijk uit. “Want één van onze speerpunten is zelf opgeleide talenten de kans geven zich door te ontwikkelen. Sponsors zijn daarvoor essentieel.”

Stichting DON is voor de komende twee jaar goede doelen partner van de Bossche jeugdopleiding. Deze stichting, die onderzoek doet naar diabetes, volgt daarmee de Ruud van Nistelrooy Foundation op.

FSV Accountants + Adviseurs BV heeft haar sponsorschap verlengd en blijft ook de komende twee jaar shirtpartner van de jeugdopleiding.