Jong FC Utrecht was de eerste tegenstander van FC Den Bosch in het nieuwe jaar. De ploeg van trainer Erik van der Ven wachtte nog op de eerste uitoverwinning, daar moest op bezoek bij de nummer 15 van de Keuken Kampioen Divisie verandering in komen.

Met Paco van Moorsel op nummer 10 en ook Don Bolsius (voor de geblesseerde Ringo Meerveld) in de basis speelden de Bosschenaren in het begin prima mee. Net op het moment dat Den Bosch steeds meer de overhand kreeg, was het de thuisploeg die snel achter elkaar twee keer wist te scoren. Daar gingen steeds persoonlijke fouten van Den Bosch aan vooraf. De opdracht werd hierdoor een stuk moelijker wat ook in het spel was terug te zien.

Na rust zette Den Bosch meer druk en zocht het meer de diepte op. Dit resulteerde al snel in de aansluitingstreffer van Paco van Moorsel die zijn beauty nog wel een paar keer zal gaan terugzien. Het lukte Den Bosch niet om door te drukken. Uit een standaardsituatie kopte Ruben Kluivert (zoon van Patrick) de 3-1 achter Wouter van der Steen waardoor de marge weer twee was. Den Bosch drong hierna nog flink aan maar zag de inzet niet beloond worden. Dat talentontwikkeling centraal staat werd andermaal bewezen; de 19-jarige Sebastiaan van Bakel maakte zijn debuut in het betaalde voetbal. Helaas werd er geen eerste uitoverwinning bijgeschreven en startte de ploeg het nieuwe jaar met een kater.