Julian Marchioni is de nieuwste aanwinst voor FC Den Bosch. De Argentijnse middenvelder komt over van Club Estudiantes de La Plata, een club die uitkomt in de Primera División van Argentinië. De middenvelder komt de Bossche ploeg per direct versterken.

Julian Marchioni is geboren op 11 maart 1993, in La Plata, Argentinië. Marchioni speelde in de jeugd van Estudiantes en maakte in 2014 de overstap naar het eerste elftal. In het seizoen 2017 – 2018 werd de verdediger verhuurd aan Club Atlético Patronato, ook uitkomend in de Primera División. In totaal speelde Marchioni 25 wedstrijden op het hoogste niveau van Argentinië.

Marchioni: “Ik heb mijn eerste dag bij FC Den Bosch als zeer prettig mogen ervaren. Bij zowel de stad als de club kreeg ik gelijk een goed gevoel. Mijn nieuwe teamgenoten waren vriendelijk en ik werd goed door ze ontvangen. Ik ga mijn uiterste best doen om de ploeg vooruit te helpen en we gaan er samen alles aan doen om het best mogelijke resultaat te halen.

Paul van der Kraan: “Met Julian hebben we de volgende aanwinst aan de selectie van FC Den Bosch toegevoegd. Julian is een taakbewuste middenvelder die speelt vanuit een controlerende rol. Hij weet de lijnen uit te zetten en kan zijn medespelers goed aansturen. We zijn verheugd dat we een speler als Julian bij de club mogen verwelkomen en wensen hem veel succes toe.”