FC Den Bosch is inmiddels een week onderweg met haar seizoenkaartcampagne en al vele supporters hebben hun seizoenkaart weer verlengd voor het aankomende voetbalseizoen. FC Den Bosch zet alle zeilen bij om de oosttribune te kunnen heropenen voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van de reguliere competitie (augustus). Binnenkort komen we met een verdere update over de ontwikkelingen rondom de oosttribune.

De club heeft besloten het verkoopbeleid van toegangskaarten voor de oosttribune aan te scherpen om te komen tot een succesvol seizoen waarin alles goed verloopt zonder een enkel incident. Voor het seizoen 2018-2019 krijgen alleen seizoenkaarthouders toegang tot de oosttribune. Met deze maatregel vervalt de mogelijkheid om losse kaarten (voor niet-seizoenkaarthouders) te kopen voor wedstrijden met toegang tot deze tribune. Supporters hebben gedurende het gehele seizoen de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen. Een seizoenkaart blijft zoals in de voorgaande seizoenen overdraagbaar waarbij de verantwoordelijkheid ligt bij de kaarthouder.

Kinderen t/m 12 jaar ook gratis toegang bij thuiswedstrijden FC Den Bosch in seizoen 2018-2019
Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang FC Den Bosch gaat vanuit haar clubvisie voor een gezellig, sfeervol en veilig Stadion De Vliert. In het verlengde van dit gedachtegoed heeft de Bossche club enkele jaren geleden besloten om kinderen tot en met twaalf jaar gratis toegang te verschaffen bij thuiswedstrijden van FC Den Bosch in de competitie. Zo ook tijdens het seizoen 2018-2019 voor alle reguliere tribunes (noord-, zuid-, ere- én oosttribune). Bij het betreden van het stadion krijgen de kinderen een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune.

Meer informatie over het bestellen of verlengen van jouw seizoenkaart? Klik dan hier!