Wij hebben jouw steun komend seizoen hard nodig. De spelersgroep en technische staf blijft voor het grootste deel intact. Een goede basis om volgend seizoen op door te bouwen. Naar welke speler kijk jij het meest uit?

Samen met jou willen we de schouders eronder zetten. Kunnen we op jouw steun rekenen in het seizoen 2018-2019?

Bestel je een seizoenkaart voor de M-side?
FC Den Bosch zet alle zeilen bij om de oosttribune te kunnen heropenen voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van de reguliere competitie (augustus). Echter, gezien het korte tijdsbestek waarin moet worden voldaan aan de fysieke, bouwkundige en sociale voorwaarden van de tribune moeten we realistisch blijven. De mogelijkheid bestaat nog altijd er niet tijdig wordt voldaan aan deze voorwaarden en de eerste wedstrijd(en) er nog geen gebruik van de tribune mogelijk is. Mocht dit het geval zijn, dan krijgen supporters met een seizoenkaart voor de M-side, voor de wedstrijd(en) dat de oosttribune nog niet geopend is, toegang tot de zuidtribune (vak R1 en R2).

FC Den Bosch continueert Pay Per Point uitsluitend op de noord- en zuidtribune
FC Den Bosch lanceerde vorig jaar het Pay Per Point-systeem voor haar seizoenkaarthouders. Hiermee betaalden seizoenkaarthouders, naast een instaptarief, een variabel bedrag op basis van de sportieve prestaties van de club in Stadion De Vliert tijdens competitiewedstrijden. Bij een overwinning betaalde je als volwassene € 10,00, bij een gelijkspel € 5,00 en bij een nederlaag helemaal niets. FC Den Bosch gaat verder met het Pay Per Point-systeem maar in aangepaste vorm.

In het seizoen 2018-2019 is het alleen mogelijk om gebruik te maken van het Pay Per Point-systeem met een seizoenkaart op de noord- of zuidtribune. Het instaptarief bedraagt € 35,-. De variabele bedragen blijven gelijk aan vorig jaar, namelijk € 10,- bij een overwinning en € 5,- bij een gelijkspel. Er is voor dit seizoen geen maximum bedrag ingesteld.

Bestel je een seizoenkaart voor de noord- of zuidtribune en wil je geen gebruik maken van het Pay Per Point-systeem? Dan betaal je een vast bedrag van € 170,- voor het gehele seizoen.

Bestel het nieuwe wedstrijdshirt 2018-2019 voor slechts € 39,95 bij je seizoenkaart
FC Den Bosch biedt alle supporters die hun seizoenkaart bestellen een exclusieve korting op het nieuwe wedstrijdshirt aan! Betaal in plaats van € 54,95 slechts € 39,95. Voeg jouw gewenste wedstrijdshirt toe aan het winkelmandje tijdens je online bestelling.De levering van de nieuwe wedstrijdshirts vindt naar verwachting plaats in de maand augustus van 2018.

Prijs- en stadionoverzicht

 

Met heel mijn hart
Vele supporters hebben aangegeven ons ook volgend seizoen weer trouw te steunen. Daar zijn we zeer blij mee en we hopen ook jou komend seizoen als twaalfde man in De Vliert te mogen begroeten. Tot ziens bij FC Den Bosch!

Met sportieve groet,

Directie, staf, spelers en medewerkers FC Den Bosch.