Afgelopen zomer kondigde Paul Verhaegh (36) zijn afscheid als profvoetballer aan. Enkele maanden na zijn afscheid keert Paul terug bij FC Den Bosch. Weliswaar niet als speler maar als assistent-trainer van het eerste elftal.

De oud-speler van FC Den Bosch gaat zich meerdere dagen per week bezig houden met het ondersteunen van hoofdtrainer/coach Erik van der Ven. Met zijn ruime ervaring op topniveau kan Paul onze spelers veel bijbrengen en begeleiden in hun ontwikkeling. Verhaegh speelde in het verleden 56 wedstrijden in blauw-wit, in zowel de Eerste Divisie als op Eredivisie, en kende daarna nog zeer succesvolle jaren bij onder meer Vitesse en in de Bundesliga bij Augsburg en Wolfsburg. Tijdens het WK van 2014 in Brazilië maakte de voormalig rechtsback onderdeel uit van het Nederlands Elftal dat met een derde plaats huiswaarts keerde.

“FC Den Bosch werkt dit seizoen met een jonge spelersgroep. Ik vind het een geweldige uitdaging om die gasten te helpen bij de start van hun carrière”, aldus een enthousiaste Verhaegh. Die zelf nog zoekende is naar wat hij na zijn actieve loopbaan het liefst wil doen: “Door een paar dagen per week als assistent-trainer op het veld te staan, verwacht ik er in de loop der tijd achter te komen of dit is waar ik in de toekomst mee verder wil.”