Top Events, de partij die de cateringpunten voor het publiek in het stadion exploiteert, heeft in overleg met FC Den Bosch besloten de prijzen van de consumpties met ingang van aanstaande vrijdag te verhogen van € 2,- naar € 2,30. De prijsverhoging geldt voor de publiekscatering in het hele stadion.

De verhoging is mede een gevolg van de BTW-verhoging van 6 naar 9%, die op 1 januari is ingegaan. Daarnaast hebben wij de afgelopen vier jaar geen enkele prijsverhogingen doorberekend en lagen de prijzen in De Vliert in vergelijking tot andere sport- en evenementenlocaties onder het gemiddelde. Er is ook goed nieuws: je krijgt wel meer waar voor je geld, want de inhoud van de drinkbekers gaat van 0,2 liter naar 0,25 liter.

We hebben gemerkt dat er door de toegenomen bezoekersaantallen opstoppingen ontstaan op plaatsen waar supporters iets te drinken of eten kopen. Met name bij de oosttribune kost de doorstroming teveel tijd. Lange rijen en irritaties waren het gevolg. Om het proces te versnellen, wordt er voortaan gewerkt met munten. Vanaf vrijdag kan er bij de cateringpunten op de oosttribune uitsluitend met deze munten worden betaald. De munten kun je kopen bij aparte kramen.