FC Den Bosch krijgt vrijdag de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie op bezoek. De ploeg uit Dordrecht staat met vier punten uit vijf wedstrijden onderaan. Waar FC Den Bosch wat wisselvallig begonnen is, moet er bij Dordrecht nog het nodige veranderen.

FC Dordrecht is niet sterk begonnen aan het nieuwe seizoen van de Keuken Kampioen Divisie. Met vier punten uit vijf wedstrijden zijn zij de hekkensluiter van de competitie. Het elftal uit Dordrecht eindigde vorig jaar nog zo goed in de competitie. Door het behalen van een periodetitel maakten zij deel uit van de play-off wedstrijden. Na het tweeluik met SC Cambuur gewonnen te hebben, bleek Sparta Rotterdam in de halve finale een maatje te groot.

Onderaan of niet, FC Dordrecht zal vol voor de drie punten gaan. Zij willen hoe dan ook zo snel mogelijk van die onderste plek af. FC Dordrecht zal het niveau van vorig seizoen weer op willen pakken en de prestaties van vorig seizoen evenaren. Er is het nodige gebeurd bij de selectie van FC Dordrecht, er zijn een paar spelers bijgekomen. De competitie is dit jaar natuurlijk sterker dan ooit tevoren met een paar grote clubs erbij. Trainer Gerard de Nooijer zal er alles aan doen om zijn selectie weer op de rit te krijgen.

FC Dordrecht begon de competitie tegen Helmond Sport, die wedstrijd eindige in een doelpuntloze  0-0. De week erop gingen ze op bezoek bij titelhouder Jong Ajax en daar werd met 5-2 verloren. Daarna werd er verloren op bezoek bij NEC en daarna werd er verloren tegen Telstar. Na nog drie nederlagen tegen FC Twente, MVV Maastricht en Sparta Rotterdam werd vorige week de eerste overwinning van het seizoen binnengesleept tegen SC Cambuur.