Ryan Lambert (22) zal per direct de overstap maken naar Kuala Lumpur United FC. De middenvelder vliegt deze middag al richting de hoofdstad van Maleisië om daar zijn handtekening onder een meerjarig contract te zetten.

Lambert, die op 21 september 1998 werd geboren in Maleisië, kijkt er naar uit om aan de slag te gaan in zijn geboortestad: “Ik ben erg blij met deze mooie stap in mijn carrière. Kuala Lumpur United FC is een grote club met een flinke achterban.“ Ryan kreeg in de zomer van 2018 samen met zijn broer Declan de kans om zich te ontwikkelen bij onze club. “Ik ben FC Den Bosch dankbaar voor de kans die men mij en mijn broer heeft geboden om ons binnen het betaald voetbal te ontwikkelen”, aldus de vertrekkende middenvelder. 

Op 23 oktober 2020 maakte Ryan Lambert officieel zijn debuut in het betaald voetbal met een invalbeurt in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. In totaal kwam de middenvelder zeven keer in actie namens FC Den Bosch, waarin hij drie maal als basisspeler aan de start verscheen. 

FC Den Bosch wenst Ryan veel succes en voetbalplezier toe in de toekomst!