FC Den Bosch en de VriendenLoterij zijn reeds vele jaren samenwerkingspartners en komen gezamenlijk in actie om geld op te halen voor de jeugdopleiding van de Bossche club. FC Den Bosch doet namelijk mee aan de VriendenLoterij waarmee clubs structureel geld kunnen ophalen dankzij de enthousiaste inspanningen van hun achterban. FC Den Bosch wil met de eventueel vergaarde inkomsten een impuls geven aan de verdere doorontwikkeling van haar jeugdopleiding die sinds dit seizoen weer is teruggehaald onder de vleugels van de club.

Speel mee voor FC Den Bosch, maak kans op grote prijzen en steun onze jeugdopleiding!
JA, ik wil FC Den Bosch steunen en kans maken op prachtige prijzen! De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van FC Den Bosch en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto’s, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen. Klik op onderstaande button, vul je gegevens in en speel mee! Of bel 088-0201020 om jezelf direct aan te melden!

 

 

Omzetten goede doel naar FC Den Bosch
Ben jij al deelnemer aan de VriendenLoterij en wil je jouw goede doel wijzigen in FC Den Bosch? Dat kan! Bel naar 088-0201020 en kies voor optie ‘3’ (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur).