De opzwepende muziek vlak voordat de spelers het veld betreden. Het plezier van een late, winnende goal. De extase van een juichend Stadion De Vliert. Voetbal gaat pas leven als je er zelf bij bent. Daarom heb je een seizoenkaart bij de club die jouw hart blauwwit kleurt. Hoe de bal ook rolt.

En die bal rolde goed het afgelopen seizoen. FC Den Bosch is weer terug op een plek waar het op z’n minst thuis hoort, bovenin het linkerrijtje. Ik hoop dat je daar net zo trots op bent als wij.  Met elkaar, supporters, spelers, Erik van der Ven, Paul Beekmans, John Vos en natuurlijk Wil Boessen, hebben we een bijzondere succesreeks neergezet.

En ja, succes heeft vele vrienden. We merken aan de toeschouwersaantallen bij thuis- én uitwedstrijden, dat FC Den Bosch weer volop leeft in Den Bosch en omgeving. Daarom willen we jou, als trouwe FC’ er, in de gelegenheid stellen nú als eerste een stoel te reserveren. Dat kan jouw huidige plek zijn of een andere plek van jouw keuze, mits beschikbaar. Verleng je bovendien vóór 30 juni, dan betaal jij de oude prijs. Vanaf 15 juni worden de prijzen met € 10,- verhoogd.

Om onze ambities waar te kunnen maken hebben we de steun van heel Den Bosch nodig. Het afgelopen seizoen is het fundament gelegd voor topprestaties. Hier bouwen we vol vertrouwen op voort. Want: de vierde plaats en deelname aan de Play-Offs is mooi, maar FC Den Bosch heeft meer in huis. Het kan! Dit gevoel, het vertrouwen, het geloof zie je bij steeds meer Bosschenaren terug. Geloof in eigen kunnen. Geloof in sportief succes.

Bestel of verleng nu gemakkelijk online jouw seizoenkaart door op onderstaande afbeelding te klikken, dan ben jij bij  elke thuiswedstrijd verzekerd van jouw eigen plek én € 10,- korting. Voel jij de spanning al? Tot in Stadion De Vliert!

Met vriendelijke groet,
FC Den Bosch

Danny Verbeek
aanvoerder FC Den Bosch

 


Stappenplan

          


Prijslijst (inclusief € 10,- korting)


Stadionplattegrond

Betalen in termijnen
Indien je in termijnen (max. twee termijnen) wenst te betalen is het niet mogelijk om jouw seizoenkaart online te bestellen. Download hier het seizoenkaartformulier 2019-2020 en stuur deze ingevuld op naar Victorialaan 21, 5213 JG te ‘s-Hertogenbosch of mail naar supporters@fcdenbosch.nl.

WAO-korting
Indien je in aanmerking komt voor WAO-korting kun je niet jouw seizoenkaart online verlengen of aanvragen. De UWV-verklaring is bij de overgang naar het nieuwe ticketingsysteem niet mee verhuisd of in te voeren. Je kunt bij verlenging het per post toegestuurde inschrijfformulier gebruiken. Bij een nieuwe aanvraag kun je hier het seizoenkaartformulier 2019-2020 downloaden. Je dient tevens een actuele UWV-verklaring toe te voegen.

FC Den Bosch App
Het is niet mogelijk om jouw seizoenkaart te bestellen of te verlengen via de FC Den Bosch App. Dit kan alleen via de ticketshop op je internetbrowser.