Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft haar eerste oefenduel in eigen huis vanavond winnend afgesloten. In De Vliert was de Bossche ploeg met 2-0 te sterk voor MVV Maastricht. 

FC Den Bosch begon fel aan de wedstrijd en na elf minuten was het al raak. Danny Verbeek kreeg de bal van Oussama Bouyaghlafen aan de linkerflank. De Bossche aanvoerder kon de bal vervolgens vanuit een moeilijke hoek mooi over de keeper van MVV heen het doel inschieten.

Het duurde niet heel lang voordat het net voor de tweede keer gevonden werd. In de 26e minuut was het Dennis Kaars die een voorzet vanaf links van Bouyaghlafen kon binnenkoppen. Hierdoor stond de Bossche ploeg binnen het halfuur op een 2-0 voorsprong.

In de tweede helft werd er voor het eerste gewisseld aan de kant van FC Den Bosch. Sikking, Moreo Klas, Felida en Van der Sande vervingen respectievelijk Leijten, Verbeek, Kaars en Rodrigues. De wedstrijd kwam gedurende de tweede helft wat meer in evenwicht en MVV kwam wat vaker voor het doel. Tot een doelpunt kwam dit echter niet en de eindstand bleef dan hetzelfde als de ruststand: 2-0.

Op dinsdag 24 juli aanstaande staat het volgende oefenduel van FC Den Bosch op het programma. G.V.V.V. is dan op het Sportpark Panhuis de tegenstander. Om 20.00 uur volgt de aftrap.

Opstelling FC Den Bosch FC Den Bosch: Leijten (46. Sikking), Deijl, Fernandes, Kersten, Van der Winden; Verbeek (46. Moreo Klas), Azizov (61. Van der Heijden), Blummel (61. Hoffman); Bouyaghlafen (61. Kaars/75. Rodrigues), Kaars (46. Felida), Rodrigues (46. Van der Sande).

Over ruim een maand begint het echte werk. FC Den Bosch start de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Volendam op 17 augustus (info kaartverkoop volgt binnenkort) en het eerste thuisduel staat gepland op 24 augustus tegen RKC Waalwijk. Heb jij je plekje in De Vliert al vastgelegd? Bestel jouw seizoenkaart via mijn.fcdenbosch.nl, na het inloggen/aanmelden onder het kopje 'tickets'.

Waar kijk jij het meest naar uit het komend seizoen? Laat het ons weten.

Fotografie: Henk van Esch

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Opstelling MVV Maastricht

Wisselspelers

Voorbeschouwing

FC Den Bosch speelt op woensdag 18 juli aanstaande een oefenwedstrijd tegen MVV Maastricht. Om 19.00 uur wordt er afgetrapt in Stadion De Vliert. Het is voor de Bossche ploeg de tweede wedstrijd in de oefencampagne in aanloop naar de competitiestart. 

Kaartverkoop De kaartverkoop vindt uitsluitend plaats voorafgaand aan de wedstrijd. Op de wedstrijddag vanaf 18.00 uur is het kassagebouw op het voorplein van De Vliert geopend. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt € 7,50. Jeugd tot en met 14 jaar en senioren vanaf 67 jaar betalen slechts € 2,50.

De hoofdtribune is geopend voor het publiek, te betreden via de tribuneopgangen aan de hoeken van de lange zijde (ingang E/F/G of ingang A/B/C). Tevens zal de Businesslounge geopend zijn voor supporters die iets te drinken willen kopen.

Namen de club een prettige wedstrijd toegewenst, graag tot ziens in Stadion De Vliert!

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.