Nabeschouwing

De wedstrijd G.V.V.V. - FC Den Bosch is geëindigd in een gelijkspel. In Veenendaal was de stand na negentig minuten 3-3.

Het elftal van trainer/coach Wil Boessen kwam na elf minuten op voorsprong. Jort van der Sande kreeg, na een goed opgezette aanval, een hoge voorzet van Oussama Bouyaghlafen en kon de bal via de paal binnenkoppen. De stand komt op 0-1 te staan in het voordeel van de Bosschenaren.

FC Den Bosch bleef vervolgens de aanval zoeken en na een klein halfuur was het weer raak. Ditmaal was het Rodrigues die het doelpunt achter zijn naam mocht schrijven. Na goed voorbereidend werk van Van der Sande schoot Rodrigues de bal strak in de hoek en zet de stand op 0-2.

G.V.V.V. verraste de Bossche ploeg met een tegentreffer en kwam tegen de verhouding in op 1-2. Martin van Eck wist de bal vanaf de penaltystip in te koppen na een voorzet vanaf ze flanken. Enkele minuten later was het rust en beter FC Den Bosch leidde 'slechts' met 1-2.

Tien minuten in de tweede helft kwam G.V.V.V. op gelijke hoogte. Sam Kersten maakte een overtreding in het eigen strafschopgebied en veroorzaakte hiermee een penalty. Vervolgens werd de bal vanaf 11 meter goed ingeschoten. 2-2.

Na zestig minuten kwam de Bossche ploeg weer op voorsprong. Jort van der Sande was wederom trefzeker. Met een beetje hulp van de Veenendaalse verdediger wist hij de bal goed in het net te krijgen. 2-3.

In de 81e minuut kwam G.V.V.V. helaas weer langszij. Wout Blasman was de man die het derde Veenendaalse doelpunt wist te maken. Hiermee kwam het scorebord ook gelijk op de eindstand: 3-3.

Opstelling: Sikking (46. Leijten), Deijl (46. Van der Heijden), Fernandes, Kersten, Van der Winden, Blummel (60. Moreo Klas, Verbeek (60. Azizov), Azizov (46. Felida), Bouyaghlafen (60. Hoffman), Van der Sande (77. Rodrigues), Rodrigues (46. Kaars).

Op zaterdag 28 juli speelt FC Den Bosch haar volgende wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Aalst, op het sportpark van Roda Boys, neemt de Bossche ploeg het op tegen het nationale elftal van Suriname.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling G.V.V.V.

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

De wedstrijd G.V.V.V. - FC Den Bosch is gratis te bezoeken op Sportpark Panhuis (Verlengde Sportlaan 2, 3905 AE Veenendaal).

Voorbeschouwing

Op dinsdag 24 juli aanstaande continueert FC Den Bosch haar oefencampagne met een wedstrijd tegen G.V.V.V. Om 20.00 uur verschijnen beide ploegen aan de aftrap op Sportpark Panhuis in Veenendaal. Voor FC Den Bosch is dit de derde wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Eerder wist de Bossche ploeg te winnen van Nooit Gedacht (0-6) en MVV Maastricht (2-0). 

De wedstrijd G.V.V.V. – FC Den Bosch is vrij toegankelijk voor supporters en toegang is gratis.

Sportpark Panhuis is te vinden op de Verlengde Sportlaan 2, 3905 AE Veenendaal.

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.