Kaartverkoop

Op vrijdag 5 oktober 2018 speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht. In De Geusselt zal er die avond om 20.00 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht.

Clubcardhouders (met 1 loyaliteitspunt of meer) of seizoenkaarthouders (bij deze wedstrijd is er geen minimum aan loyaliteitspunten vereist voor seizoenkaarthouders) kunnen via Mijn FC Den Bosch of via de FC Den Bosch App tot en met donderdag 4 oktober (12.00 uur) één omwisselbiljet kopen. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de buscombi bedraagt € 25,00. Het is ook mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 4 oktober (12.00 uur).

Loyaliteitspunten

Indien je de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Op basis van de bezochte uitwedstrijden van het afgelopen seizoen krijgen supporters loyaliteitspunten toegewezen. Mocht je vragen hebben over het aantal loyaliteitspunten dat je hebt opgebouwd kun je mailen naar supporters@fcdenbosch.nl.

Supportersclub

Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag vertrekt de bus vanaf 17.30 uur vanaf Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

5

7

Balbezit

49%

50%

Overtredingen

14

16

Schoten naast

6

11

Buitenspel

3

3

Schoten op doel

4

9

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling MVV Maastricht

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.