Kaartverkoop

FC Den Bosch neemt het op vrijdag 26 oktober aanstaande in eigen huis op tegen FC Eindhoven. Beide ploegen verschijnen die avond om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

 

FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Informatie kaartverkoop

Voor Bossche fans is het mogelijk om eenvoudig toegangskaarten te kopen via ‘Mijn FC Den Bosch‘ of via de FC Den Bosch App tot en met vrijdag 26 oktober (19.45 uur) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). Voor supporters van FC Den Bosch zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur.

 

In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie vier kaarten per persoon worden gekocht voor de zuidtribune (vak R1 tot en met R5), eretribune (vak C tot en met vak E) en de noordtribune (vak I1 en I2). De oostribune is vooralsnog niet toegankelijk vanwege de aanpassingen/verbouwingen. Seizoenkaarthouders met een seizoenkaart voor de oosttribune, krijgen met hun seizoenkaart toegang tot de zuidtribune (vak R1 en R2).

 

De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart € 20,00 per stuk. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 67+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 15,00 voor een kaart op de hoofdtribune.

Voorkom lange wachttijd bij de kassa’s door aanschaf E-ticket Afgelopen seizoen zijn de kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Via deze laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij het kassagebouw. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er een toegangskaart ter plekke op naam worden uitgeprint. Deze registratie kan enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen in het kassagebouw. FC Den Bosch raadt supporters aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via ‘Mijn FC Den Bosch‘ of via de FC Den Bosch App, zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Het online bestellen van een toegangskaart voor FC Den Bosch – FC Eindhoven kan zoals gezegd tot en met vrijdag 26 oktober 19.45 uur.

 

We kijken er naar uit om jou te mogen begroeten in Stadion De Vliert bij FC Den Bosch – FC Eindhoven!

Stadionplattegrond

Prijsschema

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 67+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (C t/m E)  Gratis toegang  € 15,00  € 20,00
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (RT)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50

Voorbeschouwing

Danny Holla geeft vandaag zijn kijk op de wedstrijden tegen FC Dordrecht en Top Oss en blikt vooruit naar het duel van vrijdag tegen FC Eindhoven.

 

Hoe kijk jij terug op de laatste twee wedstrijden?

“Wij hebben de laatste vier duels weliswaar gewonnen maar dat waren voor ons zeker geen gemakkelijke zeges. Tegen FC Dordrecht speelden wij ook nog eens geen al te beste wedstrijd. We wisten dat ze met vijf man achterin zouden spelen, maar door het ontbreken van de echte scherpte bij ons hadden we veel moeite om tot kansen te komen.”

 

Nadat wij eenmaal op voorsprong kwamen, verzuimden we om de 2-0 te maken en kregen wij het in de slotfase nog knap lastig. Toch wonnen we verdient met 1-0. Een beladen derby zoals uit tegen TOP Oss wordt bijna nooit een mooie wedstrijd. Het is meestal een duel waarin het draait om strijd en passie. In de eerste helft waren wij duidelijk de betere ploeg en hadden wij de controle over de wedstrijd. De 0-1 ruststand was dan ook dik verdiend. Na de pauze kregen wij het echter steeds moeilijker om onder de druk van TOP Oss uit te komen. Wederom werden de kansen niet benut waardoor we tot het einde moesten blijven strijden om de zege uit het vuur te slepen.”

 

Wat voor wedstrijd kunnen wij verwachten tegen FC Eindhoven?

“FC Eindhoven staat momenteel te laag geklasseerd. Het spel en de resultaten van de ploeg worden de laatste weken duidelijk beter. Het wordt voor ons sowieso een lastige pot omdat iedereen van iedereen kan winnen en er gewoon geen makkelijke wedstrijden zijn. Ik hoop dat wij snel op voorsprong komen en vervolgens direct de kansen om onze voorsprong uit te breiden benutten zodat we het onszelf niet onnodig moeilijk maken. Ik ga dan ook voor een 2-0 zege voor ons!”

 

 

Profiel tegenstander: FC Eindhoven

Gezien het verschil op de ranglijst zou FC Eindhoven vanavond een te kloppen tegenstander moeten zijn. Maar de Eindhovenaren hebben zich na een slechte seizoenstart inmiddels aardig herpakt en bleven de laatste vier duels ongeslagen.

 

Het seizoen begon dramatisch voor FC Eindhoven met vijf nederlagen op rij. Maar in die eerste vijf duels speelde de ploeg onder meer tegen Go Ahead Eagles, Almere City FC en Sparta Rotterdam. Een erg zwaar programma en daarmee is de slechte start ook wel te verklaren. Het eerste puntje werd behaald in het uitduel tegen Roda JC. Daarna volgde in het bekertoernooi opnieuw een nederlaag tegen Go Ahead Eagles. De afgelopen maand lieten de Eindhovenaren zien dat ze niet onderschat moeten worden. Eerste aanwijzing was een overtuigende 0-3 overwinning bij Jong Ajax. Vervolgens werd FC Twente in Eindhoven op 1-1 gehouden. De grootste prestatie was twee weken terug in Nijmegen, daar werd titelkandidaat NEC met 0-1 geklopt. Vorige week was er opnieuw een punt, in Eindhoven werd het 1-1 tegen FC Volendam.

 

FC Eindhoven behoort momenteel tot de vier ploegen die het minst hebben gescoord, slechts acht keer in tien duels. Daar staat tegenover dat er ook niet veel tegentreffers worden geïncasseerd. Keeper Ruud Swinkels moest elf keer de bal uit het net halen, één keer minder dan de Bossche doelman Wouter van der Steen. Het gebrek aan scorend vermogen bij de Eindhovenaren is verklaarbaar, de ploeg moet het namelijk doen zonder Mart Lieder. Zeker afgelopen seizoen groeide hij uit tot een fenomeen door 30 keer te scoren. Momenteel zijn Branco van den Boomen en Collin Seedorf met ieder twee goals de topscorers, nota bene een middenvelder en een verdediger.

 

 

Door Niels de Baar en Frank Spijkers

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

4

2

Balbezit

45%

54%

Overtredingen

13

11

Schoten naast

5

6

Buitenspel

3

4

Schoten op doel

4

6

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Opstelling FC Eindhoven

Wisselspelers

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.